CARAN D’ACHE VARIUS KENGO KUMA

Değerli teknik bilgi ve Japon ustalığı arasında

Caran d’Ache Maison, 1915 yılından bu yana büyük bir titizlikle zarif malzemeleri, saf formları ve üst seviye teknik incelikleri bir araya getiren araçlar üreterek yazma eyleminin sınırlarını aşmıştır. Her kreasyon sadece üzgün bir estetik deneyim olarak değil, aynı zamanda Varius Koleksiyonu’nun simgeleştirdiği yaratıcı ve iş birliğine dayanan bir dinamik olarak görülmektedir. Bu nedenle, Caran d’Ache ve bu olağanüstü, sınırlı sayıda üretilmiş edisyona ilham veren Japon mimar Kengo Kuma’nın iş birliğinden daha doğal ne olabilirdi?

Dünya müziğini çağrıştıran mimari

Kengo Kuma’nın, kendisinin en sevdiği malzemeler olan çelik ve ahşabı birleştiren mimari üslubu insanı hayretler içinde bırakıyor. Yerçekimine meydan okuyan hava strüktürleri, mimariyi kültüre ve doğaya saygı temelinde ve çevreyle kusursuz bir sembiyoz içinde geliştiren bir sanatçının felsefesini yansıtıyor.

Mimariden Haute Écriture’e

Üretimi sınırlı sayıda yapılmış bu yeni Varius Kengo Kuma edisyonu bizi Japon estetiğinin kalbine götürüyor. Usta Caran d’Ache zanaatkarları, formu ve malzemeleri birleştirerek mimarın tüm duyarlılıklarını yansıtmışlardır. Ahşap ile gümüş ve rodyum kaplama perdahı arasında cesur ve hassas bir denge yaratan mimar ve Caran d’Ache Maison, bu sıra dışı araçla, en basit hareketlerimizi zarafetle gerçekleştirmemizi sağlıyor.

Duyguyla ve duygu için tasarlanmış bir araç

Değerli. Varius Kengo modeli, Japonya’da kutsal görülen ve saygı duyulan Hinoki servi ağacından yapıldı. Devingen. Aracın gövde tasarımı, birbirleriyle ustalıkla iç içe geçen ahşap parçalardan oluşan geleneksel bir Japon oyuncağı olan “chidori”yi çağrıştırır. Mimar, ışığa boğulmuş konstrüksiyonlarına büyük ölçekli bir motif uygulamıştır. Virtüöz. Şık bir tasarımı, rahat bir yazma deneyimi ile bir araya getirmek için, perdahlanmış ahşap, katmanlı bir etki verilerek büyük bir ustalıkla biçimlendirildi. Bu sayede kusursuz bir tutuş ve yumuşak bir his elde edildi.

Teknik Özellikler: Saygın kabul edilen Hinoki servi ağacından yontulmuş, Kengo Kuma ve Maison of Haute écriture’ün bu eşsiz ve özgün kreasyonu, farklı derinliklerde oymalarla bezendi - tamamen yeni bir Caran d’Ache tasarımı. Oymalı, gümüş ve rodyum kaplama perdahı, iki ünlü sanatçının tasarladığı bu araca şık bir son dokunuş kazandırıyor. Bu .zgün ortaklığı geliştirmek için, Varius Kengo Kuma’yı, kalem gövdesinin renginden esinlenen ahşap kaplama bir kutu tamamlıyor.