CHOPARD LOVES CINEMA

CHOPARD’ın ev sahipliğini üstlendiği Venedik Sarayın’da gerçekleştirilen Boğaziçi Film Festivalin’nin kutlanıldığı sırada Emrey Özcan bizi fotografik bir yolculuğa çıkardı

Serenay Sarıkaya

Melisa Sözen

Oscar Ödülleri, Cannes Film Festivali, BAFTA Ödülleri ve Venedik Bienali gibi önemli sinema organizasyonlarına verdiği destekle tanınan, İsviçre’nin 160 yıllık saat markası Chopard, 7. Boğaziçi Film Festivali için ‘Chopard Loves Cinema’ konsepti ile özel bir gece düzenledi.

Belçim Bilgin

Venedik Sarayı

Dünyaca ünlü İsviçreli saat ve mücevher markası Chopard, sinema aşkını İstanbul’a da taşıdı. Cannes Film Festivali ile özdeşleşen ünlü İsviçre markası Chopard, Türkiye’de de ‘Yedinci sanat’a destek veriyor. 7. Boğaziçi Film Festivali sürerken, ‘Chopard Loves Cinema’ konsepti ile gerçekleştirilen özel gecede festivalin onur konukları ve sanatçılar bir araya geldi.

Kim Ki Duk

Venedik Sarayı’nda düzenlenen geceye, bu yıl yedincisi gerçekleştirilen Boğaziçi Film Festivali’nin özel isimleri davetliydi. 7. Boğaziçi Film Festivali’nin onur ödülü sunulan isimleri Güney Koreli yönetmen Kim Ki Duk ve Filipinli yönetmen Brillante Ma Mendoza’nın da katıldığı gecede sinema sanatçıları ve festivalin düzenleyicileri bir araya geldi. Tektaş Saatçilik Yönetim Kurulu Başkanı Shelly Ovadia ve Boğaziçi Film Festivali Başkanı Ogün Şanlıer ev sahipliğinde gerçekleşen gecede, Yılmaz Erdoğan, Melisa Sözen, Belçim Bilgin, Serenay Sarıkaya, Cemre Ebuzziya, Mert - İdil Fırat, Meryem Uzerli, Songül Öden, Selma Ergeç, İlker Kaleli, Şükrü Özyıldız, Hazar Ergüçlü, Çağlar Ertuğrul, Melisa Şenolsun, Pelin Karahan, Serdar Akar, Ömer Faruk Sorak, Andaç Haznedaroğlu, İlksen Başarır, İrem Şentürk ve Emrah Kılıç gibi sanat dünyasının önde gelen isimleri Chopard’ın davetlisi oldu.

Yaamine N H J Alqaddumi - Emrah Kılıç

Mert - İdil Fırat

Serdar Akar

Chopard markası, Los Angeles’ta düzenlenen Oscar, Londra’daki BAFTA ve Venedik Bienali gibi sinema dünyasının önemli etkinliklerinde bu tür önemli geceleri organize ederek ‘Yedinci Sanat’a global desteğini sürdürüyor.

Çağlar Ertuğrul

Cemre Ebüzziya

Meryem Uzerli

1998 yılında Cannes Film Festivali’nin resmi ortağı olan Chopard markası, o tarihten itibaren Chopart Eş Başkanı ve Sanat Yönetmeni Caroline Scheufele’nin yeniden tasarladığı Palme d’Or’u (Altın Palmiye) kendi atölyelerinde üretiyor.

Melisa Şenolsun

Yılmaz Erdoğan

Tüm büyük organizasyonlarda olduğu gibi, Cannes Film Festivali’nde de büyük ilgi gören Kırmızı Halı geçitlerine damga vuran Chopard, Caroline Scheufele’nin ilk kez 2007 yılında yarattığı ve büyük ses getiren eşsiz koleksiyonları ile merakla beklenen bir gelenek haline geldi.

Pelin Karahan

Hazar Ergüçlü

Şükrü Özyıldız

Bu yıl 18-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 7. Boğaziçi Film Festivali’nde 25 ülkeden 83 film yer alırken, gösterimler Atlas, Beyoğlu ve Kadıköy sinemalarında yapıldı.

Festival, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, Kurumsal İş Ortağı TRT, Global İletişim Ortağı Anadolu Ajansı ve Kurumsal İletişim Ortağı Türk Medya’nın destekleriyle düzenleniyor.