TWENTY~4 AUTOMATIC

Twenty~4 Automatic modelinin beş versiyonu mevcut: Pırlanta döşeli bezelleriyle iki çelik versiyon, pırlanta döşeli bezelleriyle iki pembe altın versiyon ve bezeli, bileziği ve taç düğmesi pırlanta döşeli pembe altın versiyon.

Twenty~4 Automatic “Dentelle” (dantel işi tarzında) taş döşeme tekniği değerli taşların denkleştirilerek dizildiği iki sıralı konfigürasyonuyla pırlantaların daha fazla ışıldamasını sağlıyor. Tüm pırlantalar – lekesiz ve kusursuz Top Wesselton derecesi – Patek Philippe Mührü’nün kriterleriyle uyumlu ve en yüksek kuyumculuk standartlarına göre döşendi.

Paslanmaz çelik versiyonlar her iki modeli de özgün karakteristik stiliyle taçlandıran iki kadran rengine sahip: Merkezden itibaren enfes biçimde kademelenen güneş ışığı mavisi (Ref. 7300/1200A-001) ya da güneş ışığı grisi. Pembe altın saatlerin de iki renk kombinasyonu var: Merkezden itibaren kademelenen güneş ışığı çikolata kahverengisi kadran (Ref. 7300/1200R-001) veya yatay ve dikey atlas perdahıyla değerli Shantung ipeğini akla getiren gümüşi gri kadran (Ref. 7300/1200R-010). Ref. 7300/1201R-001 ise “daha gösterişli” saatleri tercih eden kadınlar için. Taç düğmesi, boynuzlar ve bileziğin dış halkaları toplam ağırlığı yaklaşık 1.88 karat olan 469 pırlantayla süslü. Kadran da gümüşi Shantung perdahıyla göz alıyor. Tüm bilezikler fonksiyonel, rahat ve estetik çekiciliği su götürmeyen patentli katlanır tokayla donatıldı.

Ustalıkla düzenlenen otomatik kurmalı mekanizması, feminen ve zamansız tasarımıyla yeni Twenty~4 Automatic, stilini önemseyen ve kendine güvenen kadınların gece gündüz fark etmeksizin ayrılmaz bir parçası olacak. Bugün de yarın da.