LÉMAN ROUGE CARMIN

hayallere gösterişli bir davet

Caran d'Ache, 20 yılı aşkın süredir Cenevre'deki Leman Gölü'nün en cazip renklerini capcanlı bir övgüyle anıyor. Léman Koleksiyonu; mavi sularının yoğunluğundan büyülü gecelerinin derinliklerine, gölün eşsiz aurasının çarpıcı bir yansımasını sunuyor. Markanın sembolü haline gelmiş iki kıymetli ve kadim becerinin, vernikleme (lake) sanatı ile guilloché gravür sanatının birleşmesiyle yazı gereçleri vazgeçilmez yol arkadaşlarına dönüşüyor. 

Caran d'Ache ustaları tarafından yıllar içinde geliştirilen bir renk kartelası ile hayata geçirilen bu becerilerdeki ustalık, herkesin fark edebileceği kadar aşikar. Léman Rouge Carmin, günbatımında gökyüzü ve dalgalar alev alırken sizi zihninizi özgür bırakmaya davet ediyor. Yarı saydam kırmızı vernikle kaplı gövdesi, gölün ışıltılı tezatlarını temsil eden zarif pırıltılarla bezeli.

İsviçre'nin yoğun, parlak renklerinde kübik guilloché desenlerden oluşan bir çiçek dürbününde yolculuk eder gibi... Zarif kıvrımlarından modernlik akan Léman Rouge Carmin, zarafette çağdaş bir soluk sunuyor. Teknik uzmanlık ve yaratıcılığın ustaca bir harmanı olan Léman Rouge Carmin, dolmakalem, roller ve tükenmez kalem olarak satışa sunuluyor.